Smart collagen shot 10g - 30 shots per doos

Zonder suiker

Hooggedoseerd, gepatenteerd Smart Collagen shot met CollaXine™, vitamine C en keratine precursoren.

- Huidverjonging, haar en nagels
- 91% opneembaarheid
- Keraboost™ technologie
- 10g collageen | CollaXine™

Meer over Smart Collagen Shot

Zichtbare huidverjonging

Collageen is een groot eiwit dat je lichaam moeilijk kan opnemen in zijn natuurlijke vorm. Bij Insentials hebben we een uniek productieproces in handen, dat het collageen in kleinere peptiden snijdt, met uitzonderlijke hydrolysatie. Dit zorgt voor een geavanceerde absorptie van 91%, met zichtbare resultaten na 4 weken in gepubliceerde humane wetenschappelijke publicaties.

Veel meer dan een collageen shot

De uitzonderlijk hoge dosering van 10g collageen in combinatie met zwavelhoudende aminozuren, genaamd Collaxine™, zorgen voor een verhoogde opneembaarheid ter hoogte van de darmen. Bovendien ondersteunt de Keraboost technologie de vorming van keratine voor additioneel anti-aging, sterker haar & nagels.

0% suikers én 0% zoetstoffen

Collageen wordt vaak gekenmerkt door een vies smaakje. Daarom gebruiken veel fabrikanten suikers, maar ook zoetstoffen om het een lekker smaakje te geven. Helaas zorgen deze suikers/zoetstoffen voor een overbelasting van de lever. En laat deze lever nu net een cruciale rol spelen bij de opname & verwerking van eiwitten, waaronder collageen. Een belaste lever heeft dus onvermijdelijk een impact op je collageenaanmaak. De Smart Collagen van Insentials bevat natuurlijk aardbei-aroma: geen vieze smaak, geen overbelasting van je lever.  

149,50 €
exclusief verzendkosten