Kindervoeding

"Ik begeleid jullie stap voor stap bij het aanleren van een gezond en lekker eetpatroon!"

Kinderen hebben gezonde en gevarieerde voeding nodig voor hun groei en ontwikkeling. Dat begint al voor de geboorte met de voedingstoffen die ze via de navelstreng van hun moeder krijgen.

Kinderen worden dagelijks in verleiding gebracht door reclames en een verzadigd marktaanbod van vetten, suikers en fastfood. Dit zorgt voor een verstoord evenwicht en kan leiden tot overgewicht en lichamelijke klachten.

Eetgewoonten worden al van jongs af aan gevormd en worden vaak doorgezet tot de volwassen leeftijd. Daarom is het belangrijk dat kinderen zich al op jonge leeftijd realiseren wat een gezond eetpatroon inhoudt en jij als ouder bent de sleutelfiguur.

Tarieven

Kids Start consult €45

Tijdens een ontspannen en luchtig gesprek van 45min gaan we spelenderwijs én aangepast aan de leeftijd, op zoek naar de struggles van je kind.
Je krijgt een aantal adviezen en tips mee. 

Kids traject €120

In dit traject van 4 consultaties staan het kind EN de ouder centraal. Stap voor stap en spelenderwijs (aangepast aan de leeftijd) passen we de eetgewoontes aan. Jullie krijgen telkens een opdracht mee naar huis.

Ruzie maken en discussies zijn verleden tijd!