Green gazpacho
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde soep.
Zet de gazpacho minstens 2 uren in de koelkast alvorens te serveren.
Wil je de soep vloeibaarder? Voeg dan nog extra water bij
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde soep.
Zet de gazpacho minstens 2 uren in de koelkast alvorens te serveren.
Wil je de soep vloeibaarder? Voeg dan nog extra water bij
Snij de broccoli in roosjes en stoom of kook zo'n 2 à 3 min (ze moeten nog knapperig zijn). Laat afkoelen.
Snij de uien in fijne ringen en bak zo'n 30 min in rijstolie op een laag vuur. Voeg nog 1 mespunt honing toe om te laten karameliseren.
Bak de spekreepjes krokant in een koekenpan.
Wil je er asperges bij? Kook of gril de asperges gaar....
Giet de rijstolie over de kipfilet, bestrooi met zout, peper en paprika en wrijf de kruiden goed open. Leg de kipfilet in een goed verwarmde grillpan en bak die ongeveer 8 minuten aan elke kant, tot de kipfilet mooi bruin is aan de buitenkant en gaar vanbinnen.
Stoof de ui aan en voeg de kurkuma toe zodat de smaak goed vrij komt. Voeg de andere ingrediënten toe.
Kook de soep gaar en mix tot een gladde soep of mix korter voor een grovere soep met stukjes