Instant energiser shot - 6st/doos

NEW - WADA proof

Instant energieshot voor intense focus en snelle energie.

- Onmiddelijke energie & focus
- Met natuurlijke guarana cafeïne
- 100% opneembare magnesium
- Appel-aroma, zero suikers


De snelst opneembare magnesiumvorm

Magnesium is een gekend mineraal met tal van gezondheidsvoordelen. Het helpt bij slecht slapen, bij stressvolle momenten, bij spierkrampen of sterke vermoeidheid. Belangrijk is echter de chemische vorm om 100% opneembaarheid te garanderen. De meeste vormen zijn niet vloeibaar en moeilijk opneembaar gezien magnesium een zout is. De Instant Energiser shot bevat enkel vloeibare magnesiumionen voor snelle opneembaarheid.

Veel meer dan een energieshot

De meeste energieshots zijn suikerrijke fris- of sapjesdranken met één energetisch nutriënt. De Instant Energiser Shot is revolutionair gezien het geen drank is, maar één dosis van een unieke blend van diverse energetische nutriënten samen in één shot. In een shot zitten magnesiumionen, natuurlijke guarana als cafeïneboost, l-carnitine en taurine. Refuel your energy now!

Supercharged, super focused

Een belangrijke meeting, examen of prestatie? Waarom grijpen naar suiker als je lichaam cellulaire energie nodig heeft? Guarana is een gekende natuurlijke cafeïneboost en geeft instant energie. Taurine helpt bij het verbeteren van het geheugen, concentratie en focus.

19,50 €
exclusief verzendkosten