Advocadodressing
Doe alle ingrediënten in een blender en mix glad.
Deze dressing is heerlijk bij een salade, gegrilde groenten, als dip, op een wrap,...
Doe alle ingrediënten in een blender en mix glad.
Deze dressing is heerlijk bij een salade, gegrilde groenten, als dip, op een wrap,...
Hak alle kruiden fijn. Snij de look, rode ui en chilipepertjes ook fijn.
Meng met de rode wijnazijn en olijfolie.
Tip: maak dit minstens 4 uren op voorhand klaar voor de beste smaak!
Deze smaakbom past perfect als saus bij steak, lamsfilet of ander gegrild vlees en ook als vinaigrette bij een salade.
Snij een rode paprika in stukjes en stoof gaar. Neem een 1 bol mozzarella en snij in kleine stukjes.
Voeg er 30g parmezaanse kaas, 30g pijnboompitten, 100ml plantaardige room en de gestoofde paprika bij. Mix tot een gladde saus.
Snij de sjalot en look fijn. Snij de butternut in stukjes.
Doe de rijstolie in een grote pan, voeg de sjalot en look toe en laat 1 min stoven. Voeg de butternnut toe met 150ml water en 1 groentenbouillonblokje. Laat sudderen en voeg eventueel wat water bij.
Wanneer de butternutblokjes gaar zijn en het water verdampt is, schep...
Kook de broccoli gaar. Schep de broccoli in een blender met de room, 100ml kookvocht van de broccoli en een half groentenbouillonblokje. Mix fijn en kruid met peper, zout en chilipeper. Voeg nog room of kookvocht toe als je de saus te dik vindt.
Rooster de noten tot ze goudbruin zijn. Doe de ingrediënten met uitzondering van de olijfolie, in een blender en mix tot een smeuïge pesto. Kruid met peper en grof zeezout.