Voedsel Intolerantie Test

Voedsel Intolerantie Test 

De meest uitgebreide voedselintolerantie test
Krijg inzicht in je reactie op 287 voedsel intoleranties
Onderzocht in Europees laboratorium 


Jouw resultaat wordt besproken tijdens een consultaties en we geven praktische tips en hulp bij vervangende voedingsmiddelen.

Kom te weten of jij voedsel intoleranties hebt

Er zijn veel mensen met vervelende onbegrepen klachten. Een mogelijke oorzaak van deze ongemakken kan een intolerantie zijn. Omdat een intolerantie niet altijd direct klachten geeft maar meestal pas na een tijdje, zijn er waarschijnlijk meer klachten toe te schrijven aan een intolerantie dan aanvankelijk gedacht.

Bij een intolerantie test wordt er gekeken of er specifieke antistoffen (IgG) overmatig aangemaakt worden. Als je langdurig voedingsmiddelen blijft eten die een reactie veroorzaken, kan dit tot de volgende meest voorkomende symptomen leiden: vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, buikkrampen, aanhoudende jeuk, hoofdpijn, migraine en acne.

Je kunt voor veel verschillende voedingsmiddelen een intolerantie ontwikkelen. Daarom meten we bij deze test het meeste aantal voedingsmiddelen. Daarnaast is het belangrijk dat alle voedingsmiddelen goed gespecificeerd zijn. Het kan namelijk zijn dat je niet goed tegen koemelk kunt maar bijvoorbeeld wel tegen geitenmelk, schapenmelk, buffelmelk, kokosmelk, amandelmelk of havermelk. Daarom is het belangrijk om specifieke voedingsmiddelen te analyseren, zodat we je alternatieven kunnen bieden mocht er een intolerantie waargenomen worden.

350,00 €
exclusief verzendkosten